вторник, 24 ноември 2009 г.

Полилеите в съвременния интериор


Днес, пазарът е пълен с големи коичества осветителна техника, което създава затруднения при избора им. Понякога полилеят може да промени напълно обстановката в помещението. За първи път полилеят е използван още във Византийската империя, и по външният им вид можело да се съди за благополучието на домакина


Сподели във Facebook


По-късно те престанали да служат само за осветление, а са изпълнявали и естетическа фунция. За първи път кристалните полилеи са се появили във Венеция. Техният блясък се е сравнявал с блясъка на диамантите, защото само кристалът пречупва светлините лъчи по подобен начин. Някои полилеи създават своеобразен звън от порива на въздуха, което им придава повече привлекателност и магия. Декорът на помещението трябва да е съобразен с осветлението. Когато избирате полилей, който да е подходящ за вашия интериор, трябва да имате предвид дизайна и размерите на помещението. Основното е да се създаде оригиналност и светлина на собственика.

В голяма степен изборът на полюлей зависи от професионализма на дизайнера. Парадните полилеи с безброй кристали и висулки ще привлекат вниманието на всеки посетител и гост, ще направи тяхното присъствие още по-приятно и запомнящо. Красивият полилей ще създаде впечатлението за партньорство, за почит към вашата фирма, стремеж за приятна атмосфера.

Кристалните полилеи могат да се заменят с полилеи от стъкло и благодарение на съвременните технологии за обработка на стъклото, стъклените полилеи са не по-малко здрави и функционални от кристалните. Само стъклените и кристалните полилеи могат да създадат неповторимо осветление в помещенията, а това е основният им смисъл.

Етикети: ,



Споделяне
       

0 коментара:

Публикуване на коментар

Абонамент за Коментари за публикацията [Atom]

<< Начална страница