понеделник, 31 май 2010 г.

Най-подходящото място за подово отопление


Подово отопление може да се монтира на всяко място в дома и под всякакви материали - мрамор, теракот, бетон, дърво и даже в ... леглото.

Никой не обича да стъпва върху студени подове и повърхности, особено сутрин или през зимата - именно затова подовото отопление става все по-популярно. Освен това, стойността на монтажа на подовото отопление и неговите елементи значително се намали до толкова, че все повече хора могат да си позволят топлия лукс у дома или в офиса.

Няма нищо по-приятно от топлината, идваща из под краката Ви, особено, когато навън е зима и духа студен вятър. Система за подово отопление, поставена самостоятелно или от майстор, ще направи възможен този разкош в дома Ви.

Системата е много проста по своята същност. Ако имате опит с боравенето с инструменти, можете да направите свое собствено подово отопление. Ако се притеснявате, че няма да се справите - можете да се обърнете към специализирана фирма, която ще въплати своите умения по Ваш вкус.

Отолителната система може да се поставя под различни материали и в различни по предназначение помещения. Теракота, камък, мрамор, гранит и подобните материали са най-подходящи за инсталиране на подово отопление. Тези материали, обичайно са лоши проводници на топлина - те не се нагряват от обикновен радиатор или парно. Обаче всичко се променя след монтирането на подово отопление. Тези материали се нагряват много бързо и акумулитар топлината, като я разнасят по цялата си повърхност.

Етикети:



Споделяне
       

0 коментара:

Публикуване на коментар

Абонамент за Коментари за публикацията [Atom]

<< Начална страница